Kølsvart metalleventyr med dato

Kølsvart metalleventyr med dato

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Tim Schafer er en legende innen eventyrspillsjangeren. Han har vært med å skape spill som Day of the Tentacle, Full Throttle, Grim Fandango, Monkey Island-spillene og sist ut – Psychonauts. Det som alle spillene har hatt til felles er en herlig sarkastisk undertone, og humor over hele fjøla.

Schafers kommende metal-epos, med navnet Brutal Legend ser ut til å kjøre samme stil. Og endelig har spillet fått lanseringsdato – 16. oktober er kalenderruta vi setter en stor ring rundt. Spillet slippes til Xbox 360 og PS3.

I Brutal Legend trer vi inn i det småtriste livet til ”roadien” Eddie Riggs, som altså har en jobb som blant annet går ut på å transportere, sette opp og ta ned utstyret til et band. Eddie, med stemmen til selveste Jack Black, ender imidlertid etterhvert opp i et slags alternativt univers, der musikksjangeren metal er altomfattende. Bare utstyrt med en gitar, øks og en råharry bil er det Eddies jobb å intet mindre enn fri menneskeheten fra demoner. Spillet er et tredjepersonseventyr, og foregår i en åpen verden. Forhåndsomtaler så langt har vært positive. Vi gleder oss!

Kilde: Pressemelding

Brütal Legend

PS3
Slippdato: 15. oktober 2009
Sjanger: Action
Utvikler: Double Fine Productions
Utgiver: Electronic Arts

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen