Kongen av pop vender tilbake

Kongen av pop vender tilbake

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

For kort tid siden ble det kunngjort at Move- og Kinect-utgaven av Ubisofts Michael Jackson: The Experience er utsatt til 2011. Nå meldes det at et Jackson-MMO er underveis.

Planet Michael skal lanseres i løpet av 2011, og er en virtuell onlineverden viet til Michael Jacksons liv og musikk. De ulike områdene i spillet skal være inspirert av Jacksons tekster, og foreløpig er disse to skjermbildene alt vi har fått klørne i:

Spillet er mikrotransaksjonsbasert og vil bli gratis å laste ned. For ekte penger kan du for eksempel kjøpe deg rød paljettjakke eller hansker til avataren din. Det skal også bli mulig å donere penger til veldedighet gjennom spillet.

Planet Michael skal utgis av SEE Virtual Worlds og bli en del av Entropia-universet. SEE planlegger å lansere en ny planet hver tredje måned etter lanseringen av Planet Michael, og spillerne kan blant annet vente seg kloder med sports- og filmtema. Martin Biallas i SEE tror derimot ikke det vil være mange andre musikkartister som har tyngde nok til å få sin egen planet.

Entropia-universet utvikles av svenske Mindark og benytter seg av Crytek's Cryengine 2. Det er foreløpig noe usikkert hva spillet vil gå ut på, men i steden for å dreie seg om vold og slåssing skal spillerne kunne dra fordeler av å bruke sang og musikk i ulike situasjoner.

(Kilder: Techradar.com, Big Download, Wired)

Les også: Fortsatt ikke samarbeid over nett
Les også: SNIKTITT: Littlebigplanet 2
Les også: FØRSTEINNTRYKK: Age of Conan: Rise of the Godslayer

Kommentarer (13)

Forsiden akkurat nå

Til toppen