Konkurranse LawBreakers

Vi deler ut 1000 alfa-nøkler til skytespillet LawBreakers

Bli med i en lukket alfa-test.

OPPDATERING (6. august klokken 13:30): Vi fikk nettopp en e-post om at alfa-testen av LawBreakers blir utsatt. Vi vet ikke når de planlegger å gjennomføre testen, men man skal kunne bruke nøkkelen når neste runde begynner. 

Opprinnelig sak følger:

Boss Key Productions, det nye studioet til Gears of War-skaper Cliff Bleszinski, har jobbet med skytespillet LawBreakers en stund nå. Spillet har nå nådd alfastadiet, og skal ha en lukket alfa-test i helgen. I den forbindelse deler vi ut 1000 nøkler til våre lesere. Nøkkelen kan løses inn i spillplattformen Steam.

Utvikleren lover mer vold, intensitet og konkurranse mellom spillere.
Utvikleren lover mer vold, intensitet og konkurranse mellom spillere. Bilde: Boss Key Productions

Alt du trenger å gjøre for å få en Steam-nøkkel er å fylle inn e-postadressen din i feltet nederst i artikkelen. Vi trekker 1000 vinnere klokken 16:00 lørdag 6. august. 

Alfa-testen vil være åpen fra lørdag 6. august klokken 18:00 til mandag 8. august klokken 02:00. 

Actionpakket skytespill

Siden annonseringen av LawBreakers i 2014 – den gang under kodenavnet Project BlueStreak – har Boss Key gradvis markedsført spillet mer mot et mer voksent publikum. 

Det loves vold, intensitet og konkurranse mellom spillere, i et lykjapt skytespill der spillerne spretter veggimellom. Tyngdekraft er tilsynelatende ingen hindring for de ulike klassene i flerspillerskyteren. For å få et lite innblikk i hvordan det hele ter seg kan du se toppvideoen.  

Alle nøklene er delt ut og trekningen er avsluttet.

Kommentarer (1)

Black Week

onsdag

Følg salget på Gamer.no

Vi har oversikten over alle de beste gaming-tilbudene under hele Black Week og Black Friday.

Se alle tilbudene

Forsiden akkurat nå

Til toppen