Konsollversjoner av Far Cry bekreftet

Xbox-versjonen av Far Cry er ikke under utvikling hos CryTek, men hos Ubisoft Montreal. Grunnen til dette er at Ubisoft ikke ønsket å begrense PC-versjonen ved å tvinge utviklerne til å samtidig jobbe med konsollversjoner, noe som er godt nytt både for PC- og konsolleiere.

Ubisoft har imidlertid også bekreftet at Xbox-versjonen ikke kommer til å bli helt lik PC-versjonen. Hvilke forskjeller det er snakk om vet vi ikke. Det mest sannsynlige er at grafikken blir forenklet noe, men det er også mulig med endringer i gameplayet.

Hvilken annen konsoll som får en versjon av Far Cry om vil ikke Ubisoft røpe, men det mest sannsynlige er PS2. Crytek har tidligere sagt at de ønsket å se Far Cry på PS2, og det er dessuten ikke særlig sannsynlig med en GameCube-versjon (selv om vi aldri skal utelukke noen ting).

I tillegg har Crytek benektet ryktene om at de allerede jobber med en etterfølger. Disse ryktene begynte å svirre etter et intervju med den tyske filmprodusenten Uwe Boll, som har kjøpt rettighetene til å lage film basert på en hel haug data- og konsollspill, deriblant Far Cry.

Ubisoft har nylig lansert en offisiell trailer, som er på ca. 65 MB. Du kan laste den ned herfra:

Far Cry Instincts

Xbox
Slippdato: 30. september 2005
Sjanger: Action
Utvikler: Ubisoft
Utgiver: Ubisoft Entertainment

Far Cry

Windows
Slippdato: 26. mars 2004
Sjanger: Action
Utvikler: Crytek Studios
Utgiver: Ubisoft Entertainment

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen