Korrupte filer kræsjet Fallout 3

Korrupte filer kræsjet Fallout 3

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

The Pitt er den andre nedlastbare utvidelsen til et av fjorårets mest kritikerroste rollespill, Bethesdas Fallout 3. Denne pakken ble gjort tilgjengelig på Xbox Live i går, den 24. mars.

Men det tok ikke lang tid før spillets forum var overfylt med ildsinte utbrudd. Det ekstra innholdet var i følge spillerne helt ødelagt, det var umulig å spille spillet, skjermen frøs i lasteskjermene. De som var heldige nok å komme inn i selve spillverdenen ble møtt med flytende trær og steiner, før spillet igjen frøs eller krasjet.

Nå har Bethesda imidlertid trukket tilbake hele lanseringen. Det skal visstnok være snakk om korrupte filer. Ifølge blogger og foruminnlegg jobber utviklerne på spreng med å fikse problemene, og de beklager på det dypeste det som har skjedd.

Mange mener at Microsofts kvalitetssjekk burde ha plukket opp denne åpenbare feilen. Microsoft selv er angivelig også med i krisehåndteringen, de har gitt Bethesda en hjelpende hånd. Men det spørs om skaden kanskje allerede er skjedd.

Oppdatert: Ifølge Shacknews.com vil en ny, friskmeldt utgave av The Pitt være tilgjengelig i morgen.

(Kilde: CvG)

Fallout 3

X360
Slippdato: 30. oktober 2008
Sjanger: Rollespill
Utvikler: Bethesda Softworks
Utgiver: Ubisoft Entertainment

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen