Kratos returnerer til PSP?

Kratos returnerer til PSP?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Sonys håndholdte er i brann for tiden. Ryktebørsen går om en ny utgave, supertitler annonseres, og vi har angivelig mer i vente.

Vi skrev nylig at en Sony-representant fortalte at kun halvparten av topptitlene for året er blitt annonsert, til tross for at titler som Littlebigplanet, Assassin's Creed og Motorstorm: Arctic Edge allerede er blant de annonserte for konsollen.

Nå forteller nettstedet Joystiq at en av deres "svært troverdige" kilder har bekreftet at Sony er i gang med nok et God of War-spill til PSP. Utvikleren skal angivelig være studioet bak det første God of War til PSP, Ready at Dawn.

Ryktene får også mer vann på mølla etter studioet, som angivelig sa seg ferdig med PSP etter det forrige spillet, uttalte etter julesalget:

- Kanskje vi skal revurdere dette med PSP? Det virker tross alt som at vi er virkelig gode med den.

Selv om svært få detaljer ellers ble sluppet, antydet kilden på at vi allerede på årets E3 kan få et glimt av den hissige spartaneren.

(Kilde: Gamespot.com)

LittleBigPlanet

PSP
Slippdato: 7. november 2008
Sjanger: Gåteløsning
Utvikler: Media Molecule
Utgiver: Scee

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen