Kult: Heretic Kingdoms

Mens vi venter på de kommende stortitlene innen rollespillsjangeren, kan det være lurt å prøve noen mindre kjente spill i sjangeren. Det var slik vi fant det geniale Divine Divinity, og hvem vet? Kanskje Kult: Heretic Kingdoms (eller Seal of Evil, fra forrige uke) også er en slik perle? Den nylanserte demoen gir oss i alle fall sjansen til å gjøre oss opp en mening om spillet.

Kult: Heretic Kingdoms er et 3D isometrisk rollespill som kombinerer et tilgjengelig "hack & slash"-gameplay med en eventyrspillaktig historie. Det hele foregår i et fantasirikt kongedømme med monstre, magi, alver og skjulte skatter. Utviklerne lover blant annet unike spillmekanismer for helbredelse av karakteren din, samt svært gode muligheter for å skreddersy evnene og egenskapene hans.

Denne demoen inneholder de første fire spillområdene i spillet. Det hele begynner rolig og enkelt nok, og spilleren får tilgang til massevis av informasjon om det episke eventyret som venter i fullversjonen. Du finner den 190 MB-store installasjonsfilen ved å følge disse lenkene:

Kult: Heretic Kingdoms

Windows
Slippdato: 19. november 2004
Sjanger: Rollespill
Utvikler: 3D People
Utgiver: Project Three Interactive

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen