Lag smellfeite, lilla elefanter

Lag smellfeite, lilla elefanter

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Scribblenauts var spillet som gjorde det ingen trodde en håndholdt konsoll kunne klare. Få hva som helst til å dukke opp i spillet, når som helst, her var den eneste begrensningen spillernes kreativitet og ordforråd. Selve spillet hadde noen irritasjonsmomenter, men spillet var likevel banebrytende.

Oppfølgeren er nå offisielt annonsert, og den går under navnet Super Scribblenauts. Det store som er nytt her at vi nå kan trylle med adjektiver, og ikke bare substantiver. Høres kanskje tørt ut, men dette vil sannsynligvis ha stor innvirkning på hva man kan få til i spillet.

Adjektiver er som de fleste er klar over beskrivende, man vil altså kunne endre utseendet og karakteristika ved de ulike tingene. Dette inkluderer ting som farge, størrelse og generell atferd. Dette vil antakelig utvide de kreative grensene våre betraktelig, pressemeldingen nevner kreasjoner som galante, brennende og flygende zombier, i tillegg til smellfeite, lilla, bevingede elefanter.

I tillegg skal spillet ha oppgradert kontrollsystem. Strukturen ellers ser ut til å være den samme som før, man bruker spillets enorme antall gjenstander til å løse oppgaver og dermed få fatt i stjerna.

Super Scribblenauts slippes til Nintendo DS i høst.

Les også: Anmeldelse av Scribblenauts
Les også: Anmeldelse av Flåklypa Grand Prix
Les også: Anmeldelse av Picross 3D


(Kilde: Pressemelding)

Scribblenauts

DS
Slippdato: 7. oktober 2009
Sjanger: Gåteløsning
Utvikler: 5th Cell
Utgiver: Warner Bros.

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen