Lager animasjonsfilm til Dante's Inferno

Lager animasjonsfilm til Dante's Inferno

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det kommende helvetesspillet Dante's Inferno er under utvikling hos Electronic Arts' Redwood Shores-studio. De samme utviklerne laget Dead Space, og til den lanseringen sørget de for å tilgjengeliggjøre forhåndsstoff gjennom både en animasjonsfilm, en tegneseriebok og en rekke animerte episoder.

Utviklerne har tydeligvis tenkt å bruke en lignende modell ved lanseringen av Dante's Inferno, som er basert på Dante Alighieris "Den guddommelige komedie". Film Roman, som også sto for Dead Space: Downfall, er igjen engasjert til å lage en animasjonsfilm.

&ndash Dette er ulikt alt annet som finnes på markedet nå &ndash et visuelt fantastisk prosjekt som er basert på en av de mest kraftfulle historiene noensinne fortalt, sier Jay Fukuto som leder Film Roman.

Med seg til å lage filmen får de blant andre Joe Goyette (Dead Space: Downfall) som produsent, Victor Cook (The Spectacular Spider-Man, Hellboy Animated: Blood & Iron) som regissør, og Brandon Auman (Iron Man: Armored Adventures) som manusforfatter.

&ndash Filmen vil utforske aspekter ved diktet som spillet ikke tar for seg, og vil gi mer innsikt i rollefigurene og den unike tolkningen vi har laget til spillet, uttaler spillets sjefsutvikler Jonathan Knight.

Om ikke det er nok, kan du alltids lade opp ved å lese diktet selv. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3 en gang i 2010.

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen