Last ned Life på PS3

Last ned Life på PS3

Life er en ny gratistjeneste fra Sony, som er integrert med Folding@home-tjenesten. Her får du en interaktiv globus som du kan navigere deg rundt på, for å sjekke været, nyheter og webkamerabilder fra hele verden.

Følg stormen Ike i sanntid.
Følg stormen Ike i sanntid.

Mens du bruker Life, vil deler av regnekraften i konsollen din dedikeres til Stanford-universitetets Folding-prosjekt. Dermed brukes din maskin som en del av forskningen på ulike kreftsykdommer og lidelser som Alzheimer's.

For å laste ned Life starter du Folding@home fra XMB-menyen, og følger instruksjonene du får der. Life er cirka 126 MB stort, så det burde ikke ta veldig lang tid å laste ned, med mindre nettet ditt er langsomt.

De som allerede er kjent med Folding@home (som også er tilgjengelig for PC, Linux og Mac) vil kanskje også sette pris på at Life inneholder noen forbedringer.

Det støtter et større antall avanserte simuleringer enn før, og inneholder også et nytt rangeringssystem slik at du kan sammenligne ditt bidrag med bidragene til venner, bekjente og ukjente personer på internett.

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen