Left 4 Dead 2 med ny flerspillermodus

Left 4 Dead 2 med ny flerspillermodus

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

19. november er en dag mange har merket av på kalenderene sine. Da lanseres nemlig Left 4 Dead 2. Og hva er vel en oppfølger uten nyheter?

I eneren hadde vi to flerspillermuligheter, samarbeid og versus. I samarbeidsmodusen var målet å overleve til banens slutt. I versus var målet det samme, bare at zombiene denne gangen var styrt av menneskelige motstandere. Tidligere i år ble det lansert en oppdatering som la til enda et flerspillermodus, Survival. Der var målet å overleve lengst mulig mot bølge på bølge av fiender.

I tillegg til det andre som er nytt i oppfølgeren, som nye våpen, fiender og overlevende, får vi også et enda et nytt spillmodus. Scavenge som det heter, er en tidsbegrenset og målbasert versus-modus. Det vil si at laget skal utføre spesifikke mål mot klokka. Det kan for eksempel være å hente drivstoff til en generator. For hver påfylling får laget ekstra tid og poeng.

Spillmessig ser det forholdsvis kaotisk ut. Selv om fokuset er på lagspill, virker det som om du tjener mye på på å være kjapp og lite omtenksom på taktikk. Det kan derfor tenkes at Scavenge er ment for de som ikke er tålmodige nok til å spille gjennom en hel kampanje.

Tidligere har Valve sagt at de forventer Left 4 Dead 2 til å bli firmaets raskestselgende spill noensinne. De har derfor slått på stortromma og bevilget 25 millioner dollar til reklamekampanjen. Forvent derfor å se mye av Left 4 Dead 2 fremover.

(Kilde: TVG, Kotaku)

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen