Left 4 Dead får dato

Left 4 Dead får dato

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

I januar i år ble det klart at den amerikanske spillprodusenten Valve, som står bak spill som Counter-Strike, Half-Life, Portal og Team Fortress 2, kjøpte opp den California-baserte utvikleren Turtle Rock Studios.

Studioet har i flere år jobbet tett med Valve, og i de siste årene har de jobbet med zombie-spillet Left 4 Dead, hvor du skal rømme fra en zombie-skare som vil deg til livs.

Left 4 Dead har som mange andre Valve-spill blitt utsatt flere ganger, men nå har endelig utvikleren spikret en konkret dato for spillet. Den 4. november vil spillet være å finne i butikkene på PC og Xbox 360.

PC-versjonen vil også bli lagt ut på Valves egen distribusjonsplattform Steam, alt i følge Gamespot.

Spillet handler om at du og tre andre er blant få overlevende i en by full av zombier, og nylig fortalte Valve-sjef Gabe Newell om hvordan den kunstige intelligensen er sentral i spillet. Ikke bare sørger den for at hordene med zombier opptrer på en fortreffelig måte, den styrer også spillets gang.

Left 4 Dead kommer med samarbeidsmodus for fire spillere, samtidig som det også vil ha en flerspillermodus hvor noen spiller zombier, mens andre spiller de som skal overleve.

Kommentarer (23)

Forsiden akkurat nå

Til toppen