Legokrig til Nintendo DS

Legokrig til Nintendo DS

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Produsentene TT Games har tidligere hatt stor suksess med Lego Star Wars, Lego Indiana Jones og Lego Batman-titlene. Nå utvider de Lego-serien med Lego Battles til Nintendo DS.

Lego Battles skal tilby både basebygging og rekruttering av kamptropper, og får en herlig blanding av middelalder-, romfarts- og pirattema. I løpet av 6 kampanjer og mer enn 70 brett vil vi få stifte bekjentskap med alt fra riddere og drager til romvesener og astronauter, og ulike typer enheter kan blandes til å lage den optimale kamptroppen.

Lite annet er kjent om spillet, og ingen skjermbilder har lekket ut, men det er bekreftet at trådløs flerspiller skal støttes.

Spillet utvikles for TT Games av det relativt ukjente studioet Hellbent Games, og forventes utgitt allerede til sommeren.

(Kilde: Gamasutra)

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen