Lekegolf fra Fathammer

Den finske utvikleren med det underlige navnet Fathammer har lenge vært en rimelig stor aktør på mobilmarkedet, og var i tillegg en av få utviklere som gav ut spill for den nå avdøde Gizmondo-plattformen. Nå har de kunngjort PC-spillet Toy Golf, som skal utgis av britiske Zoo Digital Publishing i løpet av årets fjerde kvartal.

Toy Golf er et minigolfspill, men her foregår ikke handlingen ute i det fri, hvor du risikerer å bli angrepet av sinte fugler eller farlige insekter. De mange minigolfbanene i dette spillet befinner seg nemlig inne i et stort hus, med kjøkken, stue, kontor og alt det andre vi vanligvis finner i folks hjem.

Spillet kommer med rik 3D-grafikk, ni forskjellige baner (hver med en mengde hull, selvsagt), flere kameravinkler og mulighet for at flere spillere kan spille sammen på samme maskin. Fathammer lover at spillet skal være enkelt å spille, men vanskelig å mestre, mens Zoo Digital forteller oss at Toy Golf gir oss et annerledes golfspill som burde appellere til det stadig økende markedet av "tilfeldige" spillere.

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen