Lemlesting med fingertuppene

Lemlesting med fingertuppene

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Under en pressekonferanse i Tokyo kunngjorde Electronic Arts at et nytt Dead Space er på vei til Ipad. Spillet skal by på bevegelsesbasert lemlesting slik at du elegant kan hugge av necromorphenes lemmer ved å sveipe fingeren over skjermen. Det skal også fylle tomrommet mellom fortellingene i de første to spillene i serien.

Presentasjonen som ble vist under pressekonferansen lover at Dead Space til Ipad skal være et tredjepersons skytespill uten veksling mellom ulike spillmodi. Det er lov å håpe at spillet blir bedre enn EAs nye spin-off Dead Space Ignition, som jevnt over har mottatt laber kritikk. Ignition er tilgjengelig på Xbox Live Arcade og Playstation Network, og skiller seg sjangermessig fra de andre spillene i serien.

Dead Space Ignition
Dead Space Ignition

Etter planen skal du kunne spille Dead Space på Ipad i desember, mens Dead Space 2 forventes til PS3, Xbox 360 og Windows den 25. januar.

Foreløpig er få detaljer kjent om det nye Ipad-spillet, men nysgjerrige kan finne mer informasjon om Dead Space 2 og de tidligere spillene i serien på EAs nettside.

(Kilde: Eurogamer)

Dead Space

Windows
Slippdato: 23. oktober 2008
Sjanger: Action
Utvikler: EA Games
Utgiver: Electronic Arts

Dead Space 2

PS3
Slippdato: 27. januar 2011
Sjanger: Action
Utvikler: Visceral Games
Utgiver: Electronic Arts

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen