velvet_assassin_topp
velvet_assassin_topp

Lovende snikespill får nytt navn

Gamecock-sjef Mike Wilson har snakket med britiske GamesIndustry.biz, hvor han blant annet har røpet at det kommende snikespillet Sabotage fra nå av vil være kjent under navnet Velvet Assassin.

Grafikken påvirkes av hovedpersonens følelser.
Grafikken påvirkes av hovedpersonens følelser.

Grunnen til navneendringen skal være at Gamecock vil unngå at de kommer i klammeri med Electronic Arts. EA-eide Pandemic Studios jobber med storsatsningen Saboteur, som lett kan forveksles med Sabotage.

Utviklerne av Sabotage registrerte sitt navn først, men Gamecock ønsker å være på den sikre siden. Det er allerede flere likhetstrekk mellom de to spillene, som begge foregår bak fiendens linjer under andre verdenskrig.

Wilson mener også at Velvet Assassin er et mer beskrivende navn enn Sabotage. Spillet har en kvinnelig spionhelt, og er basert på basert på historien om den virkelige britiske spionen Violet Szabo.

I Velvet Assassin befinner spillets hovedperson seg stygt skadet i en sykeseng mot slutten av andre verdenskrig, og i tankene sine gjenopplever hun oppdragene hun utførte bak fiendens linjer.

Spillet kommer til PC og konsoll (men det er ikke klart hvilke konsollplattformer det kommer til).

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen