Lynvingen returnerer neste høst

Lynvingen returnerer neste høst

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Nesten ett år har gått siden Rocksteady slapp det prisbelønte spillet Batman: Arkham Asylum, og kun ett år gjenstår til oppfølgeren blir sluppet. Spillverkets anmelder ga spillet 8 av 10, og konkluderte med at "spillet føles godt gjennomført, holder seg tro til kildematerialet og byr på spennende nyvinninger".

Spillet får sin velfortjente oppfølger høsten 2011, og det loves mer av Batmans gadgets så vel som spillets mørke stemning.

Arkham City er navnet på den nye institusjonen for Gothams kriminelle, og befinner seg midt i Gotham by. Mye om spillet er fremdeles uklart, men som avslørt i spillets første teaser returnerer Joker, også denne gangen med stemmen til Mark Hamill.

I tillegg har Game Informers nye omslag blitt avslørt, og vi kan vel med sikkerhet fastslå at vi kommer til å se en del av Catwoman i Arkham City (klikk for stor versjon).

Kevin Conroy, mannen som låner stemmen til Batman selv, har tidligere bekreftet at også Two-Face kommer til å dukke opp i spillet, men i hvilken sammenheng vites ennå ikke.

Med samme atmosfære, alle Batmans tekniske hjelpemidler, Riddler, Two-Face, illsinte monstre, nihilistiske superskurker og mange flere overraskelser er det ikke til å legge skjul på at dette kan bli en av neste års store utgivelser.

Batman: Arkham City slippes til Windows, Xbox 360 og Playstation 3 høsten 2011.

(Kilde: Kotaku)

Batman: Arkham Asylum

Windows
Slippdato: 27. august 2009
Sjanger: Action, Eventyr, Gåteløsning
Utvikler: Rocksteady
Utgiver: Eidos

Kommentarer (7)

Forsiden akkurat nå

Til toppen