Made Man

Made Man er et actionfylt mafiaspill som skal være basert på virkelige hendelser. Spillet forteller historien om Joey Verola, i den brutale verden av organisert kriminalitet. Vi får følge Verolas liv, og oppleve hvordan han stiger i rang i mafiaorganisasjonen han jobber for. Spillet utvikles i samarbeid med den kjente mafiaeksperten og forfatteren David Fisher, som har ti bestselgere på rullebladet.

I Made Man får vi oppleve mange av detaljene og scenariene vi forbinder med mafiaen, inkludert ulovlige veddemål, utlånsvirksomhet, kidnappinger, utpressing, snikmord og blodige kriger mellom konkurrerende mafiafamilier.

Spillet kommer med en haug våpen, inkludert hagle, maskingevær og Beretta, og Joey kan bruke to skytevåpen samtidig. I tillegg kan han utnytte seg av en haug av nærkampvåpen, som kniver, kubein og biljardkøer. Miljøene er ødeleggbare, og i skuddvekslinger kan du utnytte deg av dette for å skape nye steder hvor du kan søke dekning for fiendens kuler.

Nå har den britiske utgiveren Mastertronic gitt ut en demo av Made Man. Installasjonsfilen er på 187 MB, og demoen gir oss en liten introduksjonsfilm og et oppdrag som foregår i Calvary Cemetary i New York.

Eller fra en av følgende kilder:

Made Man

Windows
Slippdato: 24. november 2006
Sjanger: Action
Utvikler: SilverBack Studios
Utgiver: Ikke fastsatt

Kommentarer (9)

Forsiden akkurat nå

Til toppen