MAG til Europa på nyåret

MAG til Europa på nyåret

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

I sommer ble det kjent at Sonys kommende stor-skytespill MAG (Massive Action Game) ble utsatt fra en opprinnelig lansering før jul til en gang over nyttår. I august ble så den amerikanske slippdatoen spikret til 26. januar 2010, men ingen ting ble sagt om hva vi kan forvente oss her på kontinentet.

Fortsatt har ikke Sony kommet med noen offisiell slippdato i Europa, men flere engelske nettbutikker, inkludert HMV, Game og Amazon, har bekreftet at de vil selge spillet fra fredag den 29. januar. Fredag er sedvanlig slippdag i Storbritannia.

De norske nettbutikkene Gamezone og Game har på sin side forventet dato onsdag 27. januar. Dermed kan det se ut som om MAG får tilnærmet samtidig lansering i hele den vestlige verden, tross mangel på offisielle bekreftelser. Spillet har vært gjennom en omfattende beta-testing denne høsten.

Om spekulasjonene treffer blink vil nok MAG få en viss konkurranse fra Mass Effect 2 som slippes 28. januar, riktig nok bare til Xbox 360 og PC.

MAG er et av de skytespillene som støtter flest spillere på samme tid, med hele 256 konkurrenter på en og samme slagmark. MAG omhandler en krig mellom tre private militære grupperinger, og er utviklet av Zipper Interactive som blant annet har laget Socom-serien, Mechwarrior 3 og flyspillet Crimson Skies. MAG er eksklusivt til Playstation 3.

(Kilde: CVG)

Massive Action Game

PS3
Slippdato: Ikke fastsatt
Sjanger: Massivt online
Utvikler: Sony Online Entertainment
Utgiver: SCEE

Kommentarer (16)

Forsiden akkurat nå

Til toppen