Mashed: Drive to Survive

Mashed er et bilspill fullstendig blottet for realistiske elementer. Her ser du handlingen skrått ovenifra, og må kjøre mot opp til tre motstandere samtidig. I dette spillet er alt lov, og det finnes en rekke våpen og bonuser som kan gi deg en urettferdig fordel i kampens hete. Men husk at utslåtte motstandere har mulighet til å påvirke resultatet ved å sende missiler etter de bilene som fortsatt er på banen, så kanskje det ikke er så smart å ydmyke kameraten din likevel?

Det grunnleggende gameplayet i dette spillet minner om MicroMachines, noe som ikke er særlig overraskende i og med at utviklingsteamet bak Mashed også stod for denne klassiske spillserien. Mashed kommer med en haug ulike spillmodus, men hovedtyngden ligger på den klassiske MicroMachines-modusen hvor alle spillerne sees på skjermen samtidig, men hvor kameraet følger den spilleren som ligger i tet. Hvis du ikke klarer å holde følge med kameraet vil du miste poeng.

Demoen, som er på 55 MB, inneholder en bane (Tierra Piedra), som kan spilles i "time trial", "quick battle" og flerspiller. Du finner den her:

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen