Massive Multiplayer Online... Baseball?

Ultimate Baseball Online er et førstepersons sportsspill der menneskelige spillere danner lag og møter hverandre i store 3D-stadionanlegg. Spilleren din kan gjøre alt det en ekte baseballspiller kan, og som i ekte baseball får hver spiller sin egen rolle på banen. Spillere kan trene og spille enkeltstående kamper, og får dessuten sjansen til å konkurrere i ligaer. I tillegg kan de forbedre evnene til avataren sin etter hvert som de spiller (omtrent som i rollespill).

Baseball er kanskje ikke den sporten som har flest tilhengere i Norge, men konseptet bak Ultimate Baseball Online høres unektelig spennende ut. Hvis det viser seg å bli et vellykket konsept, håper vi at det sprer seg til andre sportsgrener etter hvert.

Netamin Software har akkurat lansert en tidlig versjon av spillet. Denne koster ca. 140 kroner ($19,95), og er gratis å spille online. Når spillet offisielt lanseres, til høsten, vil det koste ca. 210 kroner ($29,95), og komme med en månedlig avgift på cirka 70 kroner ($9,95). Følg lenken under reklamebanneret for mer informasjon.

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen