Master Chief til Madame Tussauds

Madame Tussauds har laget og utstilt voksstatuer av kjente og viktige personligheter i 250 år, og nå har de for første gang tatt en spillfigur inn i varmen. Den heldige utvalgte er Halo-stjernen Master Chief.

Halo 3
Halo 3

Figuren har blitt laget i Madame Tussauds Studios i London, hvor ti artister har jobbet i til sammen 892 timer (når alle artistenes arbeidstid har blitt lagt sammen) for å bli ferdig med figuren.

Dessverre for oss europeere, er det ikke planer om å stille Halo-stjernen ut i Europa, men kun hos Madame Tussauds i Las Vegas. Der vil Master Chief stå ved inngangspartiet, og ønske både gamere og andre besøkende velkommen til den populære attraksjonen.

– Master Chief er den første spillpersonen som har blitt udødeliggjort av Madame Tussauds i vår 250-årige historie. Dermed erkjænner vi Halo-seriens stjernestatus, sier Adrian Jones, sjef for Madame Tussauds i Las Vegas.

Den barske fremtidskrigerens nyeste spill, Halo 3, skal lanseres om cirka to uker, den 25. september. Spillet kommer kun til Xbox 360.

Kommentarer (19)

Forsiden akkurat nå

Til toppen