Matrix kunngjør Carriers at War

Australske Strategic Studies Group er en ekte veteran i strategisjangeren, og nå har de kunngjort at de jobber med en nyversjon av Carriers at War, som opprinnelig ble lansert i 1991. Spillet simulerer flåteoperasjoner (med fokus på hangarskip) under andre verdenskrig i Stillehavet.

Mens spillet kommer med andre enheter enn hangarskip og flyene deres, er det disse som er det sentrale elementet i gameplayet. Du får ta del i noen av de største og mest berømte slagene fra krigen i Stillehavet, inkludert Pearl Harbor, Midway, Coral Sea og Solomon-øyene.

Spillet kommer med historisk korrekte skip og flyprofiler, som seg hør og bør i et strategispill fra en utvikler som SSG. Pressemeldingen fra utgiver Matrix Games skryter også av svært avansert kunstig intelligens, men om du ikke stoler på datamaskinen kan du spille mot andre, over nettet eller LAN.

Dette er for øyeblikket alt SSG og Matrix Games vil ut med, men mer informasjon blir utvilsomt snart å finne på de to strategiekspertenes hjemmesider. I mellomtiden kan du jo ta en titt på et annet SSG-prosjekt som snart skal lanseres, nemlig Battlefront.

Carriers at War

Windows
Slippdato: Ikke fastsatt
Sjanger: Strategi
Utvikler: Strategic Studies Group
Utgiver: Ikke fastsatt

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen