Medieval II: Total War

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Total War-serien har opparbeidet seg høy status hos strategispillere, og nå er det snart tid for det fjerde spillet i serien. Medieval II: Total War er en etterfølger til Total War-spill nummer to, hvor handlingen foregikk i middelalderen - den mest turbulente og blodige tidsepoken i europeisk historie.

Medieval II foregår også i middelalderens Europa, men utover i spillet vil man også kunne utforske amerikanske slagmarker, og kjempe mot aztekerne. En sterkt forbedret grafikkmotor skal gi oss en rekke visuelle og gameplaymessige forbedringer, hvor det blant annet er mulig å animere over 10 000 dynamiske figurer på skjermen samtidig.

Nå har Sega-studioet Creative Assembly lansert en ny demo av Medieval 2: Total War. Denne kommer med det samme innholdet som den forrige demoen (altså en øvingsdel basert på slaget ved Hastings og to enkeltstående slag), men kommer med oppdatert kode og et ekstra historisk slag. Installasjonsfilen er på 640 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Medieval II: Total War

Windows
Slippdato: 10. november 2006
Sjanger: Strategi, Taktisk
Utvikler: Creative Assembly
Utgiver: SEGA Europe

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen