Mer blodig mytologi

Mer blodig mytologi

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Kratos svinger sverdene igjen

Vis større

Kratos svinger sverdene igjen


Før helgen ble den nye nettsiden til God of War 3 klar. Spillet blir trolig en av Sonys viktigste titler fremover, og hype-maskineriet er i gang for fullt.

En av Sonys utviklere, Cecil Kim, har i følge CVG luftet noen tanker om spillet på sin personlige blogg:

–Noe av det jeg er spent på med God of War 3 er at vi introduserer så mange nye spillmekanikker som ble foreslått under utviklingene av God of War 1 og 2. God of War 3 blir full av ideer som ble forkastet som "for ambisiøse" under utviklingen av de to første spillene.

Disse idéene skal blant annet inkludere å gi Kratos vinger, slik at han kan fly gjennom brettene.

Sammen med nettsiden ble både en trailer og et par skjermbilder lagt ut. Utvikleren bekrefter at den nye traileren er laget i spillets egen motor, og selv om dette er en regissert video skal i følge sjefsutvikler Stig Asmussen alt som skjer i traileren også være mulig når man spiller spillet.

I et intervju med IGN forteller Asmussen at spillet starter med at Kratos rir på Gaia, og sammen med de andre Titanene klatrer opp Olympen for å ta hevn på Zevs og de andre gudene.

Det er foreløpig ikke bestemt noen utgivelsesdato for spillet.

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen