Mer Brütal Legend

Mer Brütal Legend

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Endelig avslører Double Fine nedlastbart innhold til den populære skildringen av fordums tid hvor rocken stod i sentrum.

Spillere får tilgang til to flerspillerbrett og en eksklusiv øks - "the Blade of Ormagöden" - som belønning for deres dedikasjon og spillerglede.

"Circle of Tears" og "Death's Fjord" er navnene på de to utvidelsene, som sammen har fått navnet "Tears of Hextadon". "Circle of Tears"-brettet utspiller seg på en rund arena omringet av vann, mens "Death's Fjord" finner sted på en islagt fjellvei.

Som en gave til PS3-eiere vil pakken være gratis i to uker fra slippdatoen 5. november. Xbox 360-eiere får pakken 3. november, men må til gjengjeld betale fra dag én. Pakken vil koste 400 Microsoft Points, noe som gir en tilsvarende pris på PS3 på $4,99.

(Kilde: Kotaku, Pressemelding)

Brütal Legend

PS3
Slippdato: 15. oktober 2009
Sjanger: Action
Utvikler: Double Fine Productions
Utgiver: Electronic Arts

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen