Mer Dungeon Lords til vinteren

Mer Dungeon Lords til vinteren

Dungeon Lords er et actionrollespill som ble utgitt til mye kritikk i 2005. Vår egen anmelder mente spillet var et komplett makkverk og straffet det med bunnkarakter. Trass all kritikken solgte spillet likevel godt nok til at utgiver Jowood i fjor annonserte at både en oppfølger og en tilleggspakke er på vei.

Jowood har nå kunngjort at The Orb and the Oracle er det neste avsnittet i serien. I pressemeldingen kommer det ikke fram om dette er oppfølgeren eller tilleggspakken. Men siden den faller noenlunde innunder den samme slippperioden som tidligere ble annonserte for tilleggspakken, er det nok denne det er snakk om.

I The Orb and the Oracle loves vi en diger og svært detaljert verden å utforske, enten alene eller sammen med andre i spillets samarbeidsmodus. Kampsystemet beskrives som avansert og robust, og gir deg et rikt arsenal av våpen og magi til å kverke fiendene dine med.

Det hele skal støttes opp av et episk lydspor og Jowood er djerve nok til å love en uforglemmelig opplevelse.

Forhåpentligvis har utviklerne lært av flausene i det første spillet. Uansett skal det The Orb and the Oracle være i butikkene en gang i løpet av vinteren.

Dungeon Lords

Windows
Slippdato: 10. juni 2005
Sjanger: Rollespill
Utvikler: Heuristic Park
Utgiver: DreamCatcher

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen