Mer Fallout 3  til PS3

Mer Fallout 3 til PS3

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

De nedlastbare episodene til Fallout 3 har fått hard medfart de siste månedene. Både The Pitt og Broken Steel har hatt mange feil som resulterte i at Bethesda måtte trekke tilbake oppdateringene. Frustrerte spillere har undret seg over hvordan Bethesda har prestert å slippe så uferdige produkter for nedlastning. Det blir forhåpentligvis ikke like problematisk når PS3-eiere vil kunne laste ned de samme episodene.

Slik er Project Purity i tilleggsepisoden Broken Steel.
Slik er Project Purity i tilleggsepisoden Broken Steel.

Bethesda har kunngjort at de tidligere Microsoft-eksklusive nedlastbare episodene til Fallout 3 nå vil bli tilgjengelig for PS3-eiere. De har angivelig jobbet med det en stund - og den første episoden vil kunne lastes ned fra Playstation Network i juni. I pressemeldingen skrives det at episodene Operation: Anchorage, The Pitt og Broken Steel vil slippes med fire til seks ukers mellomrom. Det jobbes også med to nye nedlastbare episoder. Den fjerde episoden i serien, ved navn Point Lookout, vil kunne lastes ned sent i juni til X360 og PC. Der får du muligheten til å utforske et helt nytt og massivt svampområde med nye oppdrag og innhold. I Mothership Zeta, den siste planlagte episoden, vil romvesener invadere Fallout-universet.

I pressemeldingen ble det også avslørt at en samlepakke med de nedlastbare episodene vil bli tilgjengelig i butikk. I første omgang vil Operation: Anchorage og The Pitt samles på en disk og selges i juni. Senere i august vil Broken Steel og Point Lookout være tilgjengelig på samme måte.

(Kilde: Pressemelding)

Fallout 3

PS3
Slippdato: 30. oktober 2008
Sjanger: Rollespill
Utvikler: Bethesda Softworks
Utgiver: Ubisoft Entertainment

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen