Mer gåteløsing i september

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Professor Layton and the Curious Village var et av de bedre DS-spillene i 2008, i hvert fall ifølge dem som liker hjernetrim. Nå vet vi endelig når oppfølgeren kommer her til lands.

Professor Layton and Pandora's Box kommer i Norge i september i år, ifølge Nintendos nye lanseringslister. Professoren og lærlingen Luke snubler igjen over et mordmysterie – denne gangen om den avdøde mentoren til Layton, Dr. Schrader.

De to ledes ut på en togferd med The Molentary Express i jakt på The Elysian Box, som ryktes å drepe alle som åpner den. Spillet kan by på 150 nye hjernetrimoppgaver, pluss flere tilgjengelig for nedlasting fra nettet. I tillegg skal spillet ha mange flere stemmeopptak og mellomsekvenser enn forløperen.

Japanske gåteløsere har allerede fått bryne seg på både Pandora's Box og et tredje spill kalt Professor Layton and the Last Time Travel. Noen utgivelse for sistnevnte i vesten er foreløpig ikke klarlagt.

Traileren til Professor Layton and Pandora's Box, som har fått en litt annen tittel i USA, kan du se nedenfor:

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen