Mer Ghost Recon på vei

Mer Ghost Recon på vei

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Ghost Recon-serien fikk nytt liv nylig, med annonseringen av Ghost Recon: Future Soldier. Nå kan Ubisoft melde om at to nye Ghost Recon-spill er på vei, ett til Wii og ett til PSP.

Wii-spillet bærer simpelthen navnet Tom Clancy's Ghost Recon. I dette spillet er to elitesoldater fanget alene midt i et hav av fiender og må samarbeide for å komme seg ut i livet i løpet av 12 oppdrag.

Spillet et har sterkt fokus på samarbeid. Du kan enten nøye deg med å ha en datastyrt kollega på laget, eller invitere en kompis over på besøk.

I Ghost Recon Predator til PSP får man 72 timer på å forberede seg til amerikansk invasjon av Sri Lanka. Som en Ghost-soldat er det din jobb å hindre de amerikanske troppene i å angripe feil fiende.

Spillet vil selvsagt være preget av taktikk og strategi, her må man både skyte godt og bruke kløkt for å snike seg forbi fiender i jungelen. Også i dette spillet vil det være mulig å samarbeide med menneskestyrte soldater; Ghost Recon Predator vil ha samarbeidsmodus for tre spillere. Begge spillene lanseres i november i år.

Les også: Hvem hadde trodd
Les også: Nytt Ghost Recon annonsert
Les også: Splinter Cell Conviction utsatt


(Kilde: Shacknews)

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen