Mer hjernetrim for PSP

Puzzle Scape er et tredimensjonalt hjernetrimspill for PSP, hvor spillerne må arrangere blokker i kjeder for å få dem til å eksplodere. Når blokkene elimineres skapes det bonusting, og jo flere blokker spilleren får bort i en bevegelse, jo kulere blir bonusene han belønnes med.

Spillet kommer med flere moduser, slik som arkitektmodus, der spilleren må prøve å bygge ulike ting så raskt som mulig, og artistmodus hvor det kun spilles for å overleve lenge nok til å få navnet inn på listen over toppscorere. I artistmodus endres spillmiljøet etter hvert, basert på hvordan du spiller.

Puzzle Scape får fire ulike temaer (celler, blomster, maskiner og drømmer), og kan spilles kooperativt eller i duellmodus over trådløst nett. Dessuten får vi en flerspillerbasert bombemodus for opp til åtte spillere. Spillet tillater deg også å sende demoversjoner til vennene dine, om du føler for å markedsføre det litt selv.

Amerikanske O~3 har fortalt at de planlegger å gi ut Puzzle Scape i Nord-Amerika senere denne måneden. Noen europeisk utgivelsesdato har ikke blitt kunngjort, men pressemeldingen forteller at både europeere og japanere kan forvente å se spillet i butikkene på et senere tidspunkt.

Puzzle Scape

PSP
Slippdato: Ikke fastsatt
Sjanger: Gåteløsning
Utvikler: Farmind
Utgiver: Ikke fastsatt

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen