Mer innhold til Red Faction Guerrilla

Mer innhold til Red Faction Guerrilla

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Red Faction Guerrilla er det tredje tilskuddet i serien om krigen på Mars. Denne gang trer spillere inn i skoene til Alex Mason, en ung og ambisiøs gullgraver som kommer til Mars i håp om å tjene store penger på gruvearbeid. Mason oppdager dessverre fort at alt ikke er som det burde være, og etter hans bror blir skutt plukker han opp hammeren mot det diktatorstyrte gruveselskapet.

Selv om spillet knapt har vært til salgs en måned, har utviklerne allerede lagt planer for å holde deg på Mars lenger. Utgiver THQ forteller nå at de vil slippe tre nedlastbare utvidelser (DLC) til spillet, den første vil være Demons of the Badlands, og vil slippes allerede 13. august.

Badlands vil tilføye en serie med nye "heftig og destruktiv enkeltspiller-oppdrag" samt nytt landskap, naturligvis også på Mars.

Demons of the Badlands vil komme til Microsoft Marketplace og Playstation Store og vil koste rundt 70 kroner.

(Kilde: kotaku.com)

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen