Microsoft henger ut juksemakere

Microsoft henger ut juksemakere

Microsofts Xbox Live-nettverk har vært en stor suksess på Xbox 360 og regnes som et av konsollens største fortrinn ovenfor de konkurrende plattformene. En populær funksjon på nettverket er muligheten til å bevise sin mestring av forskjellige spill gjennom å samle poeng og stolt vise dem fram i profilen sin på nettverket.

Profilen til en juksemaker.
Profilen til en juksemaker.

Disse poengene kan samles ved å takle diverse utfordringer i spill, eller ved å beseire andre spillere i onlinespill. Siden poengene gir status i noen sirkler er det flere som har falt for fristelsen til å øke poengsummene sine ved juks og fanteri. Nå har Microsoft fått nok av juksemakerne og gitt dem en velfortjent straff.

Bloggen til Xbox Live-ansvarlig Larry «Major Nelson» Hryb forteller om flere sanksjoner som er satt i verk mot de verste synderne. Ikke bare mister jukserne alle poengene i profilen sin, men de kan heller aldri få nye poeng fra de spillene de tidligere har høstet poeng fra.

Den tøffeste avstraffelsen er antageligvis å få profilen offentlig uthengt. Profilene til alle som ble tatt i juks ble tydelig stemplet slik at alle kan identifisere brukerne som juksere.

Alt håp er likevel ikke over hvis du ble tatt i juks. Selv om dine oppsparte poeng forsvinner kan du likevel samle deg nye poeng fra eventuelle fremtidige spill du kjøper.

Microsoft Xbox 360 Core System

Microsoft Xbox 360 Elite

Kommentarer (16)

Forsiden akkurat nå

Til toppen