Might & Magic Heroes VI på vei

Might & Magic Heroes VI på vei

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Da har Ubisoft bekreftet at det sjette spillet i Might & Magic-serien er underveis. Spillet har ennå ingen lanseringsdato, men skal slippes i løpet av 2011 til PC.

Denne gangen har man underlig nok stokket om på ordene i tittelen og altså kalt spillet Might & Magic Heroes VI. Spillet utvikles av Ungarn-baserte Black Hole Entertainment, som tidligere har stått bak titlene Warhammer: Mark of Chaos og Warhammer: Battle March.

Might & Magic Heroes VI blir som tidligere en blanding av rollespill og tur-basert strategi. Spillet vil ha store arealer å boltre seg på, massevis av ressurser og et nytt rykte-system. I tillegg skal Internett-funksjonene være kraftig forbedret.

Historien starter 400 år før begivenhetene i Heroes 5 og handler om en legendarisk erkeengel som ble drept under Elder-krigen og som returnerer for å forene Ashan-folket og kjempe mot sine gamle fiender.

For flere detaljer om spillet kan du sjekke ut Black Holes hjemmeside.

Les også: Anmeldelse: Heroes of Might & Magic 5
Les også: Hva venter oss på Gamescom?
Les også: Elder Scrolls V er på vei

(Kilde: Eurogamer)

Kommentarer (7)

Forsiden akkurat nå

Til toppen