Mindscape gir ut Spellborn

Det massive flerspillerspillet The Chronicles of Spellborn foregår i en original fantasybasert verden, som bringes til live ved hjelp av Unreal-motoren og et lydspor av den danske spillmusikeren Jesper Kyd (kjent blant annet for musikken til Hitman-spillene). Spillet får også musikk fra rockebandet Within Temptation.

Utviklerne er opptatt av at tre essensielle prinsipper: At spillerne skal få rike muligheter til å samhandle og kjempe med og mot hverandre, enten i grupper eller individuelt, at spillerne skal få mulighet til å påvirke verden og faktisk kunne utgjøre en forskjell i den store sammenhengen, og at spillerne skal få oppleve et morsomt spill og se kule ut helt fra starten av.

Nå har den britiske utgiveren Mindscape kunngjort at de vil gi ut spillet i Skandinavia og Benelux-landene. De har for øyeblikket ikke kommet med noen utgivelsesdato, men forteller i pressemeldingen sin at datoen vil kunngjøres snart. Mer informasjon om dette MMORPG-spillet kan du finne på det offisielle nettstedet.

The Chronicles of Spellborn

Windows
Slippdato: 27. november 2008
Sjanger: Massivt online
Utvikler: Khaeon
Utgiver: Frogster Interactive Pictures

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen