Minidokumentar om Halo 3-trailer

Det populære Microsoft-studioet Bungie har nå lagt ut en minidokumentar om E3-traileren til Halo 3. Filmen består for det meste av korte intervjuer med Bungie-ansatte, og vi får også se E3-traileren fra flere vinkler (noe de som er helt hektet på alt som har med Halo å gjøre utvilsomt vil sette pris på).

Alternativ tekst mangler
Bilde fra Halo 3-traileren

Filmen er tilgjengelig på Bungie sitt nettsted, hvor den finnes i flere formater og størrelser. Dessuten vil den bli gjort tilgjengelig på Xbox Live Marketplace i løpet av kort tid. Dokumentaren varer totalt i syv minutter.

Bungie-mann Frankie O'Connor har forresten kunngjort at studioet har oppnådd en ny og imponerende milepæl med deres forrige spill, Halo 2. Nå har de nemlig registrert 500 millioner enkeltspill (kamper) over Xbox Live Arcade.

Halo 2 ble lansert i november 2004, og er tidenes bestselgende spill for Xbox (tett fulgt av Halo: Combat Evolved). I følge Wikipedia har Microsoft solgt 7,48 millioner Halo 2-spill og 6,29 millioner Halo-spill. Disse to spillene er i en særklasse på Xbox – nummer tre på listen er Tom Clancy’s Splinter Cell, som solgte 2,90 millioner kopier.

Halo 3

X360
Slippdato: 26. september 2007
Sjanger: Action
Utvikler: Bungie
Utgiver: Microsoft

Kommentarer (10)

Forsiden akkurat nå

Til toppen