Mirror's Edge får lanseringsdato

Mirror's Edge får lanseringsdato

Det akrobatiske actioneventyret Mirror's Edge, fra skaperne av Battlefield-serien, har endelig fått en konkret utgivelsesdato. I følge en fersk pressemelding fra EA Norge, kommer spillet 13. november her til lands.

Hvis du ikke synes dette er lekkert, er det noe galt med deg.
Hvis du ikke synes dette er lekkert, er det noe galt med deg.

PC-versjonen har dessverre blitt utsatt til senere i vinter, noe som etter alt å dømme betyr at ryktene om en lansering i første kvartal 2009 er korrekte. Det er ikke oppgitt noen grunn til at PC-versjonen kommer senere.

Mirror's Edge foregår i en lekker storby under totalitært styre. Som en ung opprører må du navigere deg gjennom byen, ofte ved å hoppe fra skyskraper til skyskraper, samtidig som du prøver å bekjempe diktatorens undersåtter.

– Mirror's Edge gir actioneventyrsjangeren noe nytt ved å sette spilleren i heltens sko. Du ser det hun ser og føler det hun føler, sier Owen O'Brien, som er seniorprodusent hos Digital Illusions.

Han fortsetter:

– Vi ville gi spillerne noe helt nytt, med en ny type heltinne og en verden som ikke bare ser fantastisk ut, men også har en unik spillopplevelse.

I tillegg til utgivelsesdatoen har Electronic Arts kunngjort at de som forhåndsbestiller spillet i «utvalgte butikker» vil få tilgang til en ekstra modus i den kommende Mirror's Edge-demoen.

Kommentarer (46)

Forsiden akkurat nå

Til toppen