Mørk skytespilloppfølger på vei?

Mørk skytespilloppfølger på vei?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det ifølge undertegnede svært undervurderte og uhyggelige tegneseriebaserte skytespillet The Darkness var et spill vi nesten hadde gitt opp håpet om å få en oppfølger til. Nå kan ting derimot tyde på at et nytt Darkness-spill er under utvikling.

Det er den Digital Extremes-ansatte Emmanuel Pappas som har skrytt seg til en uoffisiell spillannonsering. Han hevder i sin CV å ha jobbet på et spesielt oppdrag i spillet kalt «Mansion», hvor han har bidratt med teksturer og miljøer.

Digital Extremes har tidligere blant annet jobbet sammen med Epic på deres Unreal-spill, og bistod med utviklingen av Bioshock 2s flerspiller. De stod også for den ganske gjennomførte Gears of War-klonen Dark Sector.

Utvikleren av det første spillet, Starbreeze, er visstnok opptatt med andre prosjekter og har tidligere sagt at de ikke vil lage oppfølgeren. Men om vi skal tro ryktene lever altså Mørket videre.

(Kilde: Eurogamer)

Les også: Anmeldelse: Lego Harry Potter
Les også: Grand Theft Auto 5 i Hollywood
Les også: Kjøpere av PC-spill flytter på seg


The Darkness

PS3
Slippdato: 6. juli 2007
Sjanger: Action
Utvikler: Starbreeze Studios
Utgiver: 2K Games

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen