Motorstorm: Apocalypse får lanseringsvindu

Motorstorm: Apocalypse får lanseringsvindu

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

På noen få år har vi fått tre spill som bærer Motorstorm-navnet, og til neste år er det duket for spill nummer fire i serien. Undertittelen er Apocalypse, og bytter ut seriens kjente omgivelser med en falleferdig by som raser rundt deg mens du kjører.

Det blir en hektisk vår!
Det blir en hektisk vår!

Evolution Studios, som er utvikleren bak spillet, har annonsert at du kan plukke opp Apocalypse i løpet av våren 2011. I den anledning forteller de også at du kan glede deg til en demo i løpet av lanseringsåret.

Evolution røper også at de har store planer for nedlastbart innhold til spillet.

– Vi har store ambisjoner rundt støtte av spillet etter lanseringen og utvikle noen av konseptene vi ikke har funnet tid til under utviklingen, blant annet en øybane som vi håper å kunne gi bort gratis.

Under en visning av spillet kunne utviklerne vise til en hel del nye funksjoner. Blant disse er steroeskopisk 3D, muligheten til å lage din egen karakter samt en opptaksmodus for å filme løpene dine.

Les også: Førsteinntrykk: World of Warcraft: Cataclysm
Les også: Deus Ex: Human Revolution utsettes
Les også: Intens arkade-action på 3DS

Kilde: TotalVideoGames

MotorStorm

PS3
Slippdato: 23. mars 2007
Sjanger: Racing
Utvikler: Evolution Studios
Utgiver: SCEE

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen