Musikalsk utfoldelse i november

Musikalsk utfoldelse i november

Mange husker sikkert den først demonstrasjonen av Wii i 2006. Selveste Shigeru Miyamoto demonstrerte maskinene med hjelp av musikkspillet Wii Music. Etterpå var det taust om spillet en stund, men på årets E3 kom det tilbake i rampelyset.

Spill Mario-musikk på elgitar.
Spill Mario-musikk på elgitar.

Nå har Nintendos lille musikkleketøy endelig fått en europeisk slippdato. 14. november skal spillet ligge i norske butikkhyller, og vi loves over seksti mer eller mindre konvensjonelle musikkinstrumenter å boltre oss med. Vi får blant annet prøve oss på trompet, tromme, gitar, kubjelle og klarinett.

Wii Music lar deg leke med musikkstykker og lage dine egne variasjoner av velkjente låter. Sjangerutvalget er variert og har alt fra klassisk og rock til Nintendos egne melodier. Totalt inneholder Wii Music over femti ulike sanger.

Hvis du er spesielt fornøyd med et musikkstykke kan du dele det med andre over nettet. Dermed kan de prøve seg på mesterverket ditt og muligens gjøre det bedre. Kanskje ditt klassiske musikkstykke med fiolin og piano mangler noen oppmuntrende rop fra en heiajente?

Wii Music

Wii
Slippdato: 14. november 2008
Sjanger: Festspill
Utvikler: Nintendo
Utgiver: Nintendo

Kommentarer (7)

Forsiden akkurat nå

Til toppen