Mystiske bilder hos Blizzard

Mystiske nedtellinger og annonseringer har blitt vanlig et vanlig forsøk på å skape blest i spillindustrien, og nå kaster Blizzard seg på bølgen. Hvis du besøker nettstedet Battle.net (som er dedikert til flerspiller for Diablo 2, Warcraft 3 og StarCraft), dukker det opp et mystisk bilde, samt teksten "10 7 2005". 7. oktober 2005, med andre ord.

Det mystiske er at motivet som er avbildet forandrer seg hver gang du laster inn siden på nytt, og at motivene ser ut til å stamme fra flere enn ett spill. Faktisk ser de ut til å stamme fra alle de tre Battle.net-spillene, noe som indikerer at det ikke er snakk om en kunngjøring om Diablo III, for eksempel.

At dette skal være relatert til en World of Warcraft-relatert nyhet ser også usannsynlig ut (i og med at det blant annet er motiver fra StarCraft og Diablo II), selv om det i lang tid har vært mye snakk om at Blizzard ville kunngjøre den første WoW-ekspansjonen i dag. Kanskje Blizzard rett og slett planlegger å oppgradere Battle.net?

Oppdatering (8. oktober 2005): Det ser ut som antakelsen vår var rett - det hele var rett og slett et PR-stunt for å promotere et nytt design for Battle.net.

Kommentarer (72)

Forsiden akkurat nå

Til toppen