Mytisk skytespill til Europa

Atari har kunngjort at de vil samarbeide med den amerikanske utgiveren Gamecock om å gi ut skytespillet Legendary: The Box i Europa. Dette førstepersons skytespillet kommer fra Spark Unlimited, som har jobbet med Call of Duty-serien.

I Legendary: The Box spiller du Charles Deckard, en profesjonell tyv som har fått i oppdrag å stjele en eldgammel boks fra et museum i New York. Selve tyveriet går smertefritt, men når han lures til å åpne boksen bryter helvete løs.

Boksen er nemlig den sagnomsuste Pandoras Eske, og fungerer som en portal til en mytologisk verden full av sagnmonstre klare til å ta over verden. Griffer, varulver, golemer og det som verre er tar seg ut i New Yorks gater.

Når boksen ble åpnet fikk Deckard evnen til å suge til seg kraften fra døde monstre. Dermed ender han opp som den eneste som kan redde verden fra monstrene (og konspiratørene bak tyveriet).

Legendary: The Box kommer til PC og uspesifiserte konsollsystemer, og skal etter planen lanseres til sommeren 2008. Mer informasjon om spillet kan du finne på det offisielle nettstedet.

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen