No Man's Sky

Nå kan du bygge ditt eget «diskotek» i No Man's Sky

Den seneste oppdateringen byr på fiffig nyvinning.

No Man's Sky fikk en lunken mottakelse da det først kom ut, men siden den gang har utvikleren jobbet hard med å videreutvikle spillet for å øke appellen. Nå har det kommet nok en større oppdatering, denne gangen med en uventet vri.

Den nye 2.24-oppdateringen til No Man's Sky kommer nemlig med muligheten til å lage og spille din egen musikk i spillet. 

Funksjonen har fått navnet ByteBeat Device og tar form som en jukebox-lignende dings du kan plassere i basen din i spillet. En demonstrasjon ser du i videoen øverst i artikkelen.

Kan kobles sammen

Denne enheten begynner automatisk å produsere lyd straks man har koblet til strøm, og lar spillere lage musikk ved å fikle med diverse vilkårlige, forhåndsgenererte lydsekvenser.

  Foto: Hello Games

Funksjonen lar deg blant annet modifisere melodier og trommer via et eget grensesnitt, og for de litt mer entusiastiske spillerne vil det også være mulig å gå mer i dybden ved å manuelt lage sine egne noter, rytmer og manipulere selve lydene. 

Man kan også koble sammen flere ByteBeat-enheter og synkronisere dem for å komponere mer kompliserte arrangementer.

2.24-oppdateringen er ute nå til alle plattformene, og i tillegg til ByteBeat-funksjonen, byr oppdateringen også på et større antall knippe fikser og forbedringer. Hele listen over fiksene finner du på spillets hjemmeside.

Les også: No Man's Sky Beyond er lansert – byr på langt mer enn bare VR og flerspiller »

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen