Nå kan du prøve Age of Conan gratis

Nå kan du prøve Age of Conan gratis

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Age of Conan er uten tvil den mest ambisiøse spillsatsingen vårt lille land har hatt. Det massive onlinespillet hadde en utrolig lansering, hvor det toppet salgslister i 17 forskjellige land samtidig. 1.2 millioner eksemplarer har nå blitt sendt ut til butikkene.

Dessverre opplevde spillet stor spillerflukt etter lansering. Tekniske problemer gjorde at mange sa opp sine kontoer i skuffelse. I ettertid har Funcom gått drastisk til verks og spillet er vesentlig forbedret siden lansering. Selv om vi meldte om et dårlig økonomisk resultat for den norske utvikleren, er de som har tatt turen tilbake til Hyboria enige i at Funcom har snekret sammen et mer fullstendig produkt.

I et forsøk på å få spillere tilbake til Hyboria, har Funcom endelig annonsert at en gratis prøveperiode på spillet er tilgjengelig for spillere over hele verden. Denne etterlengtede tjenesten leveres i samarbeid med Ausgamer og Fileplanet for å nå ut til hele verden, og avhengig av hvor du registerer deg får du én eller to ukers prøveperioder.

Vakker med DX10: Et bilde som viser hva slags grafikk det er snakk om.
Vakkert med DX10: Et bilde som viser hva slags grafikk spillet nå har å by på.

Tidligere skuffede spillere har som sagt en god grunn til å gi spillet en ny sjanse. Flere bugs er fikset og PVP-systemet har fått en overhaling. Den etterlengtede DX10-oppgraderingen er også snart klar for alle som har kraftig nok PC til det. I tillegg er enda en stor oppdatering under utvikling, som blant annet vil gjøre at våpen og rustninger spiller en større rolle i kamp.

Så da er det bare å registere seg for få litt gratis spilletid i Conans verden.

(Kilde: pressemelding)

Age of Conan: Hyborian Adventures

X360
Slippdato: Ikke fastsatt
Sjanger: Rollespill
Utvikler: Funcom
Utgiver: Eidos Interactive

Kommentarer (46)

Forsiden akkurat nå

Til toppen