Når opp er ned

Når opp er ned

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Spill som tvinger oss til å tenke har eksistert i lange tider. Enten det er den kjappe og taktiske tangegangen mer avanserte strategispill krever, eller kreativ og oppfinnsom genialitet i den fordums store pek-og-klikk sjangeren, vi liker å bedrive noe meningsfylt når vi spiller også.

Majesco har annonsert Wii-spillet Flip’s Twisted World. Spillet utvikles eksklusivt for Nintendo Wii og er i puslespill/plattform-sjangeren. Når den unge trollmannslærlingen Flip leker med noen magiske gjenstander er han så uheldig at han blir teleportert til et alternativt univers. For å komme seg vekk herfra må han vri og vende på omgivelsene for å finne løsninger på problemer. Det eneste som er fastlåst i dette spillet er nemlig Flip selv, for vegger kan bli tak og tak kan bli gulv, alt kan roteres 90 grader om gangen. Flip's Twisted World tar i bruk wiimoten og har selvsagt bevegelsesfølsom kontroll. Spillet ser ellers ut til å bli et plattformspill av tradisjonell type.

Spillet vil inneholde fem ulike verdener som er bebodd av vidt forskjellige skapninger, noen hjelpsomme mens andre farlige. I tillegg til hovedspillet er det ekstra sideoppdrag å gjøre for den ivrige. Den prisvinnende musikeren Tommy Tallarico står for det musikalske bidraget.

Spillet vil være tilgjengelig for Wii-eiere i løpet av det første kvartalet av 2010.

(Kilde: Pressemelding)

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen