Nektes å spille lovlig kjøpt Halo: ODST

Nektes å spille lovlig kjøpt Halo: ODST

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Microsoft er ikke nådige når det kommer til lekkasjer, spesielt når det gjelder deres største titler. Bungie, utvikleren bak Halo-serien, har hatt trøbbel den siste uken etter at deres siste spill, Halo: ODST, ble solgt i en fransk butikk fire uker før utsalgsdatoen.

Bilde fra youtube-filmen.
Bilde fra youtube-filmen.

Denne uken ble det lagt ut en video på Youtube, som mye trolig fikk Bungie til å sette kaffen i halsen. I filmen kunne man se en franskmann pakke ut et eksemplar av Halo:ODST. I videoen forklarer mannen at han var innom en spillforretning og tilfeldigvis så spillet stå i en hylle bak disken, og at han fikk kjøpt spillet uten problemer. Filmen har i etterkant blitt fjernet fra Youtube.

Microsoft tar ikke lett på saken, og Microsofts avdeling i Frankriket har gitt ut en pressemelding som sier at hvis noen blir tatt for å spille Halo: ODST, vil de umiddelbart bli bannlyst fra Xbox Live.

Med andre ord er det franskmannen, som kjøpte spillet helt lovlig og sånn sett ikke har gjort noe galt, som blir straffet hvis fristelsen blir for stor. Hva mener du? Hadde du benyttet anledningen eller ville du ventet til spillet offisielt ble lansert før du tok det i bruk?

Oppdatering: Microsoft har kommet med en presisering. Spillere som har kjøpt spillet lovlig vil ikke stenges ute. Har du derimot achievements fra Halo: ODST uten å ha spilt spillet, må du være forberedt på at spillresultatene dine tilbakestilles.

Kommentarer (19)

Forsiden akkurat nå

Til toppen