Neverwinter Nights 2 får ekspansjon

Atari har nå kunngjort at Obsidian Entertainment jobber med en ekspansjonspakke til Neverwinter Nights 2. Denne heter Mask of the Betrayer, og skal lanseres til høsten. Her foregår handlingen kort etter hendelsene i hovedspillet, og alt begynner med at spillfiguren våkner opp, ensom og strandet i en dyp grotte, og omgitt av onde ånder.

Alternativ tekst mangler
Skjermbilde fra Neverwinter Nights 2

Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer foregår i et område som kalles Rashemen, nær den mektige Thay-nasjonen. Pakken gir oss en ny kampanje, muligheten til å forbedre figuren til episke nivåer, dusinvis av nye egenskaper og magiske formler, samt nye raser, klasser, kompanjonger, våpen, rustninger og monstre.

Faergus Urquhart fra Obsidian Entertainment forteller at Mask of the Betrayer vil konkludere historien i Neverwinter Nights 2, og fokusere på kamp, utforsking og klassisk grottekravling i ekte Dungeons & Dragons-stil. I tillegg til den nye kampanjen kan tilhengere av originalversjonen se frem til forbedrede muligheter for å lage sine egne eventyr.

Mer informasjon om Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer kan du snart finne på det offisielle Neverwinter Nights 2-nettstedet.

Kommentarer (12)

Forsiden akkurat nå

Til toppen