NFS: ProStreet i november

Need for Speed: ProSpeed skal i følge Electronic Arts ta den populære bilspillserien i en ny retning. Spillet utfordrer deg til å møte de beste gateracerne i verden, og for å ha noen sjanse til å vinne må du bygge ditt eget fartsmonster ved å kjøpe nytt utstyr og finjustere de ulike komponentene slik at de fungerer så optimalt som mulig.

Bilde fra PS3-versjonen
Bilde fra PS3-versjonen

Spillet kommer med fire ulike typer kjørestiler, nemlig «grip», «drag», «drift» og «speed challenge». Fokuset er på intense oppgjør med noen av verdens beste gateracere, og i følge EA vil Need for Speed: ProStreet gi spillerne et inntrykk av kraften, aggresjonen og rivaliseringen vi finner i gateracingkulturen.

– Gateracing blir mer og mer organisert, og Need for Speed: ProStreet er vår tolkning av hvor vi forventer at kulturen kommer til å være om tre til fem år, forteller produsent Larry LaPierre.

Electronic Arts skryter også kraftig av grafikken, og er blant annet svært stolt av skademodellen sin, som nå også vil påvirke bilens kjøreegenskaper. I tillegg lover de aggressiv kunstig intelligens og en nyskapende onlinemodus.

Nå har den amerikanske giganten kunngjort at Need for Speed: ProStreet skal lanseres 1. november i Europa. Spillet kommer til Xbox 360, PS3, Wii, PS2, DS, PC og mobiltelefoner. Mer informasjon finner du på det offisielle nettstedet.

Need for Speed ProStreet

X360
Slippdato: 22. november 2007
Sjanger: Racing
Utvikler: EA Black Box
Utgiver: Electronic Arts

Kommentarer (20)

Forsiden akkurat nå

Til toppen