Nintendo jobber med Wii-etterfølger

Nintendo jobber med Wii-etterfølger

Finanspublikasjonen Forbes har skrevet en artikkel om den neste konsollgenerasjonen, og her har de blant annet snakket med Nintendo-sjef Satoru Iwata, som har røpet at selskapet jobber med en ny konsoll.

Wii selger som hakket møkk.
Wii selger som hakket møkk.

– Vi forbereder oss alltid for den neste maskinvaren. Vi har noe under utvikling. Men spillemaskiner er på en måte bokser som kundene kjøper litt motvillig, for å kunne spille spillene våre, sier han.

Derfor vil ikke Nintendo begynne å diskutere sin neste konsoll mens Wii selger som varmt hvetebrød, men vil vente til Wii-salget er i ferd med å dø ut.

Iwata snakket også litt om forventningene folk har til Nintendo:

– Hver konsoll trenger å ha noen revolusjonerende funksjoner. Denne gangen hadde vi et revolusjonerende kontrollsystem. Vil vi ha det samme i den neste generasjonen? Jeg har ikke noe svar.

– Det er naturlig for dagens kunder å forvente at Nintendo skal gjøre noe annerledes igjen. Hvis folk forventer så mange ulike ting fra Nintendo, blir det vanskelig for oss å overstige forventningene nok en gang.

Med tanke på at Wii later til å bli en langvarig suksess for Nintendo, er det nok en stund til vi hører noe konkret om deres neste konsoll.

Kommentarer (76)

Forsiden akkurat nå

Til toppen