Nintendo offentliggjør pris på Game Boy Player

Med andre ord er det plutselig over 1000 spill tilgjengelig på GameCube. Game Boy Player ser ut som en liten plattform du plugger på under GameCube-en, rettere sagt i høyhastighetsporten. Deretter plasserer du GBA-spillet inn i denne. Deretter kan du spille på TV-skjermen, og hvis du spiller multiplayer kan en bruke TV-en, mens de andre bruker GBA-ene. Det fine med Game Boy Player er det faktum at du kan bruke spillene til absolutt alle Game Boy-systemer opp i gjennom tidene. Hvordan oppløsningen vil se ut smurt utover en stor TV-skjerm er foreløpig uvisst.

Du trenger heller ikke bruke GameCube-kontrolleren, selv om du naturligvis kan gjøre det, men du kan også bruke GBA-en som kontroll. For å ta i bruk denne muligheten, må du bruke Advance Cable, som i tillegg brukes til å overføre informasjon mellom GBA-spillene og GameCube-konsollet. Nintendo holder også på å utvikle en egen håndkontroll til Game Boy Player. Game Boy Player er ikke et ekstrautstyr til GBA-en i seg selv, da en kan spille GBA-spill på GameCube-konsollet uten å egentlig eie en GBA. Den eneste begrensningen er hvis man skal ta i bruk datakabelen, som kun kan brukes til GBA og GBA SP.

Prisen for Game Boy Player separat vil i Europa ligge på omkring ?60, men som vi skrev i en artikkel tidligere denne uken kommer Nintendo med et spesialtilbud i sommer, som inkluderer Game Boy Player. Pakkeløsningen vil selges i både USA og Europa for ?99 fra og med 20. juni. Medlemmmer av Nintendo Europe vil få anledning til å få Game Boy Player som en del av et eksklusivt tilbud.

Forsiden akkurat nå

Til toppen